Informacioni sistem AB PLUS v5.0

Informacioni sistem AB PLUS v5.0 ispunajva sve zahtijeve za uspješno vođenje knjigovodstva u malim i srednjim poduzećima po MRS. Zbog svoje kompaktnosti i načina licenciranja, kao i mogućnosti „neograničenog broja klijenata“ (99x99) što je uključeno u osnovnu cijenu programa , te rada u mrežnom okruženju, nameće se kao jedan od najisplativijih program za knjigovodstvene servise.

Održavanje programa je veoma jednostavno, a sam program je intuitivan i zahtijeva veoma malo vremena i truda prilikom prelaska sa postojećih informacionih sistema na AB PLUS v5.0 ili uvođenje ovog programa u novoosnovana preduzeća.

Program je modularan i omogućava aktiviranje i plaćanje samo onih modula koji su neophodni u tom trenutku za rad preduzeća (Glavna Knjiga, PDV KUF/KIF, PC kasa, Veleprodaja, Maloprodaja, Materijalno, Proizvodnja, Stalna Sredstva, Obračun Plaća i Blagajna).

Potpuno funkcionalnu verziju programa AB PLUS v5.0 možete preuzeti na ovom linku (demo.rar) „Na google driveu ili OneDrive napraviti account na kojem će se nalaziti programi za download i na koji će pristup imati samo oni koji putem linkova sa strance pristupe istom“

AB SOFT u ponudi ima i program za ugostiteljske objekte koji rade sa „touch screen“ uređajima čiju demo verziju možete preuzeti na linku (kasa.rar)

Podaci uneseni u demo verziju programa ostaju i nakon licenciranja programa. Cijenu programa i modula možete preuzeti na linku (cjenovnik.pdf)

FISKALIZACIJA

Informacioni sistem AB PLUS v5.0 je kompatibilan i podržava sve vodeće fiskalne uređaje koji se nalaze na tržištu Bosne i Hercegovine. Takođe smo licencirani za prodaju i održavanje fiskalnih uređaja, a na slijedećem linku možete preuzeti karakteristike i cijenu fiskalnih uređaja (fiskalizacija.pdf)

EDUKACIJA

AB SOFT d.o.o. vrši obuku radnika koji rade na poslovima knjigovodstva ili svih zainteresiranih za vođenje knjiga u sopstvenom preduzeću. Obuka se obavlja na programu AB PLUS v5.0 i sadrži osnovni i napredni kurs.

Edukacija zadovoljava sve potrebe polaznika, a ciljne grupe polaznika su:

  • osobe koji polažu ispit za ovlaštenog knjigovođu,
  • osobe koji žele da budu osposobljene za samostalno vođenje knjiga,
  • za vlasnike malih i srednjih preduzeća i njihove glavne menadžere.

Cijenovnik i termine održavanja kursa, kao i plan edukacije možete preuzeti na linku:

SOFTWARE

Antivirusni program je najjeftinija investicija, a najskuplji je kada izgubite podatke na kojima ste radili godinama i u koje ste uložili ogroman trud i vrijeme.

AB Soft je zastupnik najpoznatijih proizvođača antivirusnih programa BITDEFENDER i McAFFE. Cjenovnik antivirusnih programa se nalazi na linku (antivirus.pdf)

Kao proizvođači programa zalažemo se za zaštitu autorskih prava i intelektuane svojine, jer znamo koliko je truda i vremena utrošeno u svaku „liniju koda“ programa. To je i zakonska obaveza svih korisnika programa, kako sistemskih tako i aplikativnih.

Licencirani kompjuterski program je najjeftiniji program.

U prilici smo da vam ponudimo najpovoljnije cijene sistemskih programa (operativni sistem) i aplikativnih programa (office i sl.), proizvođača Microsoft na slijedećem linku (windows.pdf)

O NAMA

AB SOFT d.o.o. posluje na tržištu Bosne i Hercegovine od 2000. godine. kao firma za Računarski inženjering i konsalting.

Nudimo gotova softverska rješenja za vaše poslovanje (izrađujemo klasične Windows aplikacije i Web aplikacije). Izrađujemo softverska rješenja po Vašoj narudžbi, te izrađujemo projekte za vaš informacioni sistem.

Za ovaj period stekli smo veliki broj klijenata, a odnos prema njima učinio je da su oni naši najbolji promotori. Trenutno u našoj bazi klijenata imamo preko 300 zadovoljnih korisnika, a kroz kurseve edukacija, osposobili smo preko ____ polaznika za samostalne poslove u knjigovodstvu i računovodstvu.

Raširena mreža zastupnika i distributera omogućila nam je da u svakom trenutku, pored podrške „daljinskim putem“ možemo u najkraćem roku uputiti stručno lice, koje će dijagnosticirati i otkloniti problem.

Listu naših zadovoljnih klijenata možete pogledati na ovom linku

Naši klijenti

Kontaktirajte nas

Putem nekog od sljedećih metoda

Adresa

Radnička 70 C, Grbavica, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Naša Lokacija